Начало Бизнес Община Стрелча с отличие от туристическо изложение

Община Стрелча с отличие от туристическо изложение

СПОДЕЛИ
Стрелча
Реклама
финанси

Община Стрелча бе отличена на XVI-то издание на Международното туристическо изложение „Планините в България – гостоприемство в четири сезона“ в Смолян. От  10 до 12 октомври ТИЦ участва за първи път на туристическия форум в сърцето на Родопа планина и за пети път през тази година в различни изложения представи забележителностите на общината и местата за настаняване.

Наградата за „успешна целогодишна промоция на балнеоложка дестинация“, връчена от организаторите е резултат от целенасочената политика и усилията на Община Стрелча и ТИЦ за презентиране на града като национален курорт. Рекламните материали, изготвени през последните четири години покриват целия периметър на туристическите възможности на Стрелча, а  съдействието  на туристическия бранш и дейността на ТИЦ утвърдиха общината като балнеоложки център с разнообразни възможности за почивка и отдих.

Община Стрелча получи и признание и от зам.-министъра на туризма Любен Кънчев, впечатлен от размерите на розопроизводството в града и качествата на минералната вода,  даде заявка за включване на Стрелча в проект на Министерството на туризма.