Начало Култура Община Стрелча участва на най-престижния туристически форум у нас

Община Стрелча участва на най-престижния туристически форум у нас

СПОДЕЛИ

За единадесети пореден път община Стрелча участва на най-престижния туристически форум у нас – Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“, който се проведе от 14 до 16 февруари 2019 г.. Общината беше представена от Туристически информационен център и Таня Божкова, със съдействието на Туристическо сдружение „Стрелча“ с-председател Иван Радев. Горд съм, че отново доказахме устойчивото и последователно развитие на запомнящ се туристически бранд, обусловен от лековита минерална вода, забележително културно наследство и розопроизводство.

Община Стрелча беше включена на щанда на Министерството на туризма и представи изработените през 2018 г. нови дипляни „Скални светилища около Стрелча“ и „Места за настаняване“, брошури на английски и руски език, рекламните материали на туристическите обекти – хотели и къщи за гости, както и и всички забележителности.

За поредна година Стрелча показа своята Царица Роза, в чийто образ на тазгодишния форум се превъплъти Цветелина Миленова от 10 клас на СУ „Св. св. Кирил и Методий“. Щандът ни бе посетен от министъра на туризма г-жа Николина Ангелкова, а общината изказва специални благодарности за съдействието при промотирането на Стрелча на големия туристически форум на г-н Веселин Ганчев – управител на „Старата розоварна“ – Катеко Ltd и на г-н Димитър Янев – управител на Къща за гости „Митьова къща“.