Начало Местна власт Общината осигури интерактивни мултимедийни проектори за бъдещите първокласници

Общината осигури интерактивни мултимедийни проектори за бъдещите първокласници

СПОДЕЛИ
първи клас

Община Панагюрище осигури интерактивни мултимедийни проектори за училищата от общината, които ще посрещнат първокласници през учебната 2019/2020 година.

Същите бяха връчени на 2 юли по време на работна среща между ръководството на Община Панагюрище и директорите на учебните заведения.

Закупуването на интерактивни проектори, с които по иновативен начин учителите ще могат да поднасят информацията в часовете на първокласниците, е сред основните акценти в сферата на образованието за тази година. През есента във всеки един кабинет, в който ще има първокласници, ще има по един интерактивен проектор, който да спомага за модерно и качествено обучение.

Проекторите са подходящи за класна стая, като обединяват перфектни презентации с интерактивност. С яркост от 3,500 лумена и HD WXGA разделителна способност, дизайнът на EB-685Wiq позволява да се представят големи изображения с минимални сенки и отблясъци. Контрастното съотношение 14 000: 1 и HDMI входът означават, че ще се виждат ясни и ярки изображения.