Начало Култура Общината представи интерактивен културен календар

Общината представи интерактивен културен календар

СПОДЕЛИ

Панагюрска коледна наздравицаЗа трета поредна година, Община Панагюрище промотира събитията от Културния календар за 2016 година на интернет страницата си под формата на електронна интерактивна книжка, съобщават от администрацията.
Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение, и чествания на кръгли годишнини. Общият обем на Годишния културен календар е 50 страници. Всеки от разделите е илюстриран със снимки от събитията през 2015 година. Страниците на интерактивната книга-календар се разтварят на фона на музикален съпровод, а част от събитията са илюстрирани с анимация.
В този атрактивен вид Годишният културен календар е разработен за увеличаване рекламната дейност на Община Панагюрище и е насочен към все по-голям брой информирани лица и привлечени за участие в културния живот на Община Панагюрище.
Реализирането за трета поредна година на електронната визия на Културния календар на Община Панагюрище е поредна стъпка при изпълнение на един от приоритетите в управленската програма – Превръщане на Панагюрище в привлекателен център за културен туризъм, съобщават от общината.
http://www.panagyurishte.org/images/kk2016/index.html#/0