Начало Без категория Общото събрание реши: ФК Оборище ще се управлява колективно

Общото събрание реши: ФК Оборище ще се управлява колективно

СПОДЕЛИ

Решенията, свързани с финансовите, спортно-техническите и административни въпроси във ФК Оборище занапред ще се вземат колективно, от новоизбрания Управителен съвет. На ротационен принцип, на всеки 6 месеца,ръководният орган ще има нов председател, но неговата функция ще бъде чисто организационна и административна.

По време на снощното Общо събрание бе избран Управителен съвет в състав: Пламен Търкаланов, Тодор Маринов, Петър Ангелов, Георги Павлов, Илия Анчев, Тодор Ангелов и Неделко Анчев. Предстои да бъдат приети правила за работата на Управителния съвет, а всеки един от неговите членове ще има свои задачи и отговорности.

Беше избран Контролен съвет в състав: Стоян Станчев, Велко Маслев и Васил Донов. Бе приет отчетът за спортно-състезателната 2017-2018г.

Общото събрание на ФК Оборище прие бюджета на клуба за 2018-2019г. – 646 000 лв.по приходната част и 642 000 по разходната, като 512 000 лв са за представителния отбор, 7 000 лв за дублиращия, 62 000 лв са за покриване на стари задължения. 61 000 лв са средствата за Детско-юношеската школа, като се предвижда за нея да се открие отделна сметка.