Начало Скандал Обява за изработка на фалшиви дипломи във Фейсбук

Обява за изработка на фалшиви дипломи във Фейсбук

Освен това се предлагат и шофьорски книжки.

652
0
СПОДЕЛИ
restorant

Обявата гласи:

”Продаваме дипломи за основно, средно и висше образование. Ако желаете документът ви да бъде напълно легален е нужно да бъдете регистриран в системата на МОН“.

От нея става ясно още, че дипломите вървят по 700 лв за основно образование, 1100 лв за средно, за висше Бакалавър – 2000 лв, а за Магистър 1700 лв.

В края е посочен телефон за връзка и електронни пощи.

Ето и целият текст, качен във Фейсбук:

ПРОДАВАМЕ ДИПЛОМИ ЗА ОСНОВНО, СРЕДНО И ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДОКУМЕНТА ВИ ДА БЪДЕ НАПЪЛНО ЛЕГАЛЕН Е НУЖНО ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАН В СИСТЕМАТА НА МОН. НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МОЖЕМ ДА СВЪРШИМ РАБОТАТА ОТ КОЯТО ИМАТЕ НУЖДА И ДА ВИ ИЗДАДЕМ ДИПЛОМА В НАЙ-КРАТКИ СРОКОВЕ. ДИПЛОМАТА ВИ ЩЕ ИМА ВСИЧКИ НУЖНИ ПЕЧАТИ, НАДПИСИ И ХОЛОГРАМИ И ЩЕ БЪДЕ НАДПИСАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН КАЛИГРАФ, КАТО БЛАНКИТЕ СЕ ВЗИМАТ ДИРЕКТНО ОТ УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ. ЦЕНИ: ДИПЛОМА ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ – 700ЛВ ; СРЕДНО – 1100ЛВ ; ВИСШЕ БАКАЛАВЪР – 2000ЛВ ; ВИСШЕ МАГИСТЪР – 1700ЛВ ПРОДАВАМЕ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ: – КНИЖКИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ, ИДВАТ СЪС СИН ТАЛОН. – ВЪЗМОЖНА Е ВСЯКА ЕДНА ОТ КАТЕГОРИИТЕ – A, A1, B, В1, B+E, C, C+E, D, D+E, E. – КНИЖКИТЕ СА НАПЪЛНО РЕАЛНИ И СЪЩЕСТВУВАТ В РЕГИСТРИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ЦЕНИТЕ ВАРИРАТ ОТ 800ЛВ ДО 1600ЛВ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЦЕНИ И ПОРЪЧКИ ЗВЪННЕТЕ НА ПОСОЧЕНИЯ НОМЕР: 0886685033, ПИШЕТЕ НА ИМЕЙЛА: diplomiexpress@protonmail.com

Източнк: https://novini.bg

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/