Начало Препоръчани Одинци с отлично представяне на първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF

Одинци с отлично представяне на първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF

СПОДЕЛИ

При много голям интерес с над 260 участници се проведе първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF, не само за България, но и за Европа и света. Състезателната дисциплина беше форма, като участниците бяха оценявани в реално време от 5ма съдии, подбрани от председателя на съдийскта комисия на федерацията Желязко Гагов.

Изключително добро представяне на одинци, като в турниранта част завършихме с два много ценни златни медала – при черните колани при юношите – където Илчо Машев беше безапелационен, и при мъжете, където Петко Димитров се завърна от Холандия и след интензивни тренировки в условията на пандемия успя да демонстрира невероятен стил на игра.

Силвана Байкова пък се пребори за второто място при девойките червени колани, а Ники Такучев – при децата със зелени.

Подготовката на първенството отне няколко седмици. За първенството беше подготвена самостоятелна състезателна платформа с оригинална визуализация и следване на жребий. След тази първа успешна проява на българската федерация по Таекуон-до ITF, към този начин на състезание и самата платформа проявиха интерес федерациите на Гърция, Русия, Германия, Южна Африка и много други.