Начало Любопитно Огромен интерес при представянето на козметика tianDe в Панагюрище (ВИДЕО)

Огромен интерес при представянето на козметика tianDe в Панагюрище (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ
restorant

При огромен интерес  се проведе първата среща- представяне на продуктите от марката tianDe в град Панагюрище. Това са продукти, чийто резултат може да бъде видян веднага след първото използване. Специални гости на представянето бяха г-жа Нели Павлова – сапфирен директор на tianDe България и г-жа Валя Дойчинова – сребърен директор на компанията.

Срещата се състоя на 2 декември в ресторант „Бонжур”, който се оказа тесен да побере всички желаещи да се докоснат до уникалната козметика, съчетала в себе си мъдростта на Китай, Тибет и Алтай. Събитието откри организаторът за Панагюрище – Вана Николова, а за същността на продуктите и техните свойства разказаха Нели Павлова и Валя Дойчинова.

По време на презентацията всички гости получиха безплатна СПА процедура за ръце с лечебни тибетски соли. Ефектът бе поразителен и се усети веднага – кожата стана мека, ароматизирана и най-вече жива. Тази процедура хидратира, отстранява мъртвата кожа и премахва информационния стрес.

След презентацията се разигра томбола с продукти на tianDe и много от гостите си тръгнаха с уникални подаръци.

tianDe (в превод от китайски – небесно съвършенство)

През 2007 година, в екологично най-чистия край на Русия – планината Алтай, град Барнаул, е основана компанията tianDe.

Повратният момент в историята на фирмата настъпва, когато нейните основатели си задават въпроса „Какво ще се случи, ако се съвместят най-новите разработки на съвременната козметика с древните традиции на източната медицина?”

Отговорът може да откриете в продуктите на ТианДе – те оказват комплексно въздействие върху здравето и външния вид не само на физически план, но и на енергийно ниво!

Именно на това се дължи главозамайващия ръст на компанията в Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Латвия, Молдова, а отскоро – в Полша, Чехия и България!

Потребителите на козметика и продукти с марка Тианде са удовлетворени от начина, по който изглеждат и се чувстват, без да се налага да посещават професионален козметолог или лекар. Нещо повече – наблюдават се ред позитивни промени в техния живот – усилва се енергетиката на техния организъм, по-лесно достигат вътрешна хармония и дори могат да се похвалят с по-добри отношения с окръжаващите!

Към днешна дата повече от 5 милиона души от повече от 10 страни, включително професионални масажисти и козметолози, предприемачи и знаменитости използват уникалните продукти на ТианДе! Затова сме уверени, че вие също ще можете да усетите върху себе си благоприятния ефект, който те имат върху начина, по който изглеждате и се чувствате!

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК