Начало Общество Оптикоелектрон е вторият най-голям платец в община Панагюрище

Оптикоелектрон е вторият най-голям платец в община Панагюрище

СПОДЕЛИ

На 01.04.2013 в NOSTOP – Панагюрски Интернет новинарски сайт бе публикуван текст под загладие „Кои са фирмите – длъжници на общината”. Текстът има за цел да представи местния бизнес и задълженията му към Община Панагюрище.

За наше огромно съжаление, водеща мултимедия (снимка) по подразбиране в статията бе обща панорамна снимка на Оптикоелектрон Груп АД.

Съжаляваме, но мултимедийната информация не отразява истинността на написаната статия в NOSTOP, тъй като нито едно от дружествата няма отношение с Оптикоелектрон Груп АД, най-вече поради факта, че Оптикоелектрон Груп АД е вторият по големина данъчен платец в Община Панагюрище, след МОК „Асарел-Медет” АД.

Малко или много снимката на панорамния изглед на Оптикоелектрон Груп АД дава внушение на потребителя и читателя на статията, че това дружество дължи пари на общината.

Категорично осъждаме този жалък опит за провокация, който се опитва да внуши на панагюрските граждани, че едно 43 годишно дружество, доказало се в своята област на световния и местен пазар, има каквито и да е  неплатени данъци към Община Панагюрище.

Най-отговорно заявяваме, че ще бъде търсена бъдеща отговорност на всеки опит за лъжа и злоупотреба с имиджа и името на Оптикоелектрон Груп АД.

 

Бойко Николов

Мениджър Бизнес Развитие

Оптикоелектрон Груп АД

Гр. Панагюрище

01.04.2013 г.