Начало Общество „Оптикоелектрон Груп” АД взе участие в петото изложение на работодателите „Стажове” в...

„Оптикоелектрон Груп” АД взе участие в петото изложение на работодателите „Стажове” в ТУ

СПОДЕЛИ

IMG_1845

На 13 и 14 април, в Техническия университет-София и във филиала му в Пловдив, се проведе петото изложение на работодатели „Стажове”.

По време на изложението се създаде възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели, които можеха да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантски програми, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти.

IMG_1858

В мащабната трудова борса се включи и панагюрската фирма “Оптикоелектрон груп” АД, на която голяма част от продукцията е предназначена за българската армия. Дейността на дружеството бе представена пред студентите, които имаха възможността да се запознаят със стажантската програма, както и с новостите и проектите, свързани с производството и основната дейност на “Оптикоелектрон”.

IMG_1852

Предлаганите стажантски позиции от дружеството са Дизайн на термовизионни и нощни прибори и системи за наблюдение и насочване; Дизайн на целеуказателни прибори; Технологии за монтаж на оптикоелектронни и оптикомеханични уреди и системи; Цифрово програмно управление на технологии за обработка в машиностроенето.

IMG_1868

Представителите на дружеството Соня Славкова и Наталия Недялкова проведоха разговори, насочени към очакванията на търсещите работа, както и първоначалните условия за стартиране на подбор на кадри в дружеството.