Начало Бизнес „ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД за поредна година взе участие в специализираната Международна изложба...

„ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД за поредна година взе участие в специализираната Международна изложба за отбранителна техника „Хемус“ 2016

СПОДЕЛИ


HEMUS 2016 5„ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД за поредна година взе участие в специализираната Международна изложба за отбранителна техника „Хемус“ 2016. 12-тото по ред изложение се проведе между 25 и 28 май в границите на Международния панаир в Пловдив.

Международното изложение „Хемус“ 2016 се проведе под патронажа на Министерството на Икономиката и Министерството на Отбраната на Република България. В деня на откриването Изпълнителният Директор инж. Иван Гарчев проведе делова среща с Министъра на Отбраната Николай Ненчев, на която го запозна с най-новите разработки. Министър Ненчев прояви особен интерес към очилата за нощно виждане.

HEMUS 2016 1По традиция, дружеството изложи на разположения в панаирния палат щанд най-успешните си и иноваторски изделия. За посетителите, които за първи път откриваха света на военните изложения, щанда представляваше огромен интерес; почти не остана посетител, който да не се снима с изложените от дружеството експонати. Високо квалифицираните служители на „ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД с внимание и търпение обслужиха всички, които проявиха интерес на щанда на дружеството. Проведоха се редица бизнес срещи с потенциални клиенти. Директор Нови Пазари, инж. Боян Гарчев проведе множество презентации на делегациите от държавите членки на НАТО, Молдовския Министър на Отбраната както и на военните министри на Нигерия и Камерун.

Безспорно, най-голям интерес сред посетителите предизвика мобилната система за високо ефективно техническо наблюдение MUSON 12.

MUSON 12Това е и най-новото, високо-технологично изделие на дружеството, създадено по специалната поръчка на Дирекция „Гранична Полиция“ към МВР на Република България. Оптично-електронната част на тази система е изцяло проектирана и осъществена от Дизайнерски Отдел на „ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД. Служителите на дружеството с гордост разказваха на всички посетители и клиенти, че това е системата, с която се охранява външната граница на Европейския Съюз.

SOFEX 2016

Участието на дружеството в „Хемус“ 2016 е едно логично продължение на така успешно започналата за „ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД 2016 година. Бъдещите клиенти, които дружеството прие на своя щанд в „SPIE“ САЩ, срещна при участието си в Йордания на изложението „SOFEX“ и прие на щанда си в „Хемус“ 2016. Ръководството на „ОПТИКОЕЛЕКТРОН ГРУП“ АД е убедено, че след предстоящите участия в изложенията „OPTATEC“ Германия и „EUROSATORY“ Франция, работещите в дружеството ще могат с радост и удовлетвореност да се поздравят с 45 годишния юбилей на ОПТИКОЕЛЕКТРОН.