Начало Здраве Ортопедът д-р Иван Желев консултира пациенти в „Уни Хоспитал“

Ортопедът д-р Иван Желев консултира пациенти в „Уни Хоспитал“

СПОДЕЛИ
Д-р Иван Желев, специалист по ортопедия и травматология, преглежда пациенти в МЦ-Панагюрище, част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите се извършат след предварително запазване на час. Д-р Желев има придобита правоспособност по „Оперативни процедури с алопластика на тазобедрена и колянна става“, завършени курсове по „Хирургия на ръка“, „Хирургия на таза“, „Реконструктивна хирургия на ръка“.
Д-р Желев извършва прегледи на пациенти със заболявания на гръбначния стълб, тазобедрените стави, коленете, краката и стъпалата, раменете и ръцете, невромускулни заболявания, възпалителни заболявания. Специалистът консултира и бебета на 6-8-седмична възраст, когато е препоръчително да се извърши първият профилактичен преглед на горни и долни крайници, гръбначен стълб, както и ехография на тазобедрените стави.
Прегледите при д-р Желев могат да бъдат извършвани както с направление за специалист по НЗОК, така и със заплащане на Регистратурата в лечебното заведение.
МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.
Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581; 0878 286 553