Начало Общество Осем деца на работещи в „Асарел-Медет” АД получиха златни медальони

Осем деца на работещи в „Асарел-Медет” АД получиха златни медальони

СПОДЕЛИ

obsta_sn1Деца от осем семейства на работещи в „Асарел-Медет” АД получиха подаръци от компанията. Това стана на церемония, което се проведе на 25 юни в Дома на миньора Хотел&СПА „Каменград”. За всяко бебе бе подготвено уникално златно бижу с тегло около 7 грама. Това е индивидуално изработен медальон от панагюрския ювелир Николай Семов. На всеки един са изписани името и годината на раждането на детето, с цирконий са обозначени датата и месецът, а стрелки показват дори точния час на раждането.

Медальоните бяха връчени лично от изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който пожела на всяко едно от децата да расте здраво и щастливо, да радва родителите си, да бъде добър и уважаван човек, който да цени корените си, да твори добро и да постига мечтите си в „Асарел-Медет” и община Панагюрище.

По този начин в навечерието на 50-годишния юбилей на компанията бе възродена една фирмена традиция, според която новородените деца на асарелци получават дар от компанията, който да им носи здраве и късмет.

От началото на 2014 година до края на май в семействата на наши колеги се родиха осем дечица, които получиха оригиналния дар. Техните имена са Станислав Людмилов Георгиев, Анелия Динкова Аланджийска, Никол Иванова Чопаринова, Ралица Цветанова Ракова, Цветяна Иванова Джубелиева, Ивайло Ивайлов Петров, Михаела Пенкова Палашева и Рад Петров Геров.