Начало Общество От ПФК „Лудогорец 1945“ подкрепиха благотворителната инициатива на ФК „Оборище“

От ПФК „Лудогорец 1945“ подкрепиха благотворителната инициатива на ФК „Оборище“

СПОДЕЛИ

ПФК „Лудогорец 1945“ се включи в благотворителната инициатива на ФК „Оборище“ в подкрепа на учениците в затруднено социално положение от града.

От „Лудогорец“ изпратиха кашон с  16 комплекта, всеки от който включва спортна раница, анцуг, тениска, тетрадки и химикалки. Дарението бе предадено на треньора на „Оборище“ Кириякос Георгиу лично от спортния директор на „Лудогорец“ Георги Караманджуков и към момента това е най-голямото дарение в кампанията.

От своя страна ръководството на клуба изпрати благодарствено писмо. „Вашата подкрепа е важна за нас, защото вярваме, че в днешните трудни и изпълнени с предизвикателства времена, именно ние, хората от сферата на спорта, трябва да сме пример за добрина, човечност и протегната за помощ ръка.“ – се казва в текста на писмото.

Припомняме, че инициативата, стартирана от футболистите на „Оборище“ ще продължи до края на тази седмица. Всеки, който пожелае да се включи, може да го направи като закупи, според желанието и възможностите си, ученически пособия – тетрадки, моливи, химикалки, раници, несесери и т.н. и да ги занесе на стадиона.