Начало Новини от вас От пощата: Нека фирмите да работят в услуга на гражданите, а не...

От пощата: Нека фирмите да работят в услуга на гражданите, а не обратното!

СПОДЕЛИ

Най-безогледно продължава да се ползва за склад за инертни материали от служителите на ДЗЗД „Аква Груп 99“ мястото, където се съединяват улиците "Г. Бенковски" и "Отец Паисий".  Особено като се има предвид, че в непосредствена близост не се извършват никакви ремонтни дейности по ВиК мрежата, това може да се определи единствено като самоуправство от страна на работниците на дружеството.

Входовете към къщите и гаражите биват блокирани – ако сутринта си излязъл с колата си то вечерта не е ясно дали ще можеш да се прибереш дори пеш. Като добавим и това, че тук функционират няколко магазина плюс аптека, чиито клиенти се чудят как да преминат или спрат автомобилите си какафонията става пълна.

Някои от живущите в района бяха подали жалби до Кмета на Общината и за около две седмици нещата се успокоиха. Дори от общината имаше изпратени работници от ОП "Чистота" за да съберат пясъка и пепелта от асфалта, които щом се намокреха се превръщаха в лепкава кал. Спокойствието обаче продължи кратко – до вчера, 26 февруари.

Подчертавам, че докато траеха ремонтните дейности (някъде до края на януари) в близост до посоченото място бе резонно да се приеме с разбиране и да се изтърпи това меко казано неудобство. Но така сформираната площадка-склад за пясък и чакъл преминава границите на търпение.

Все пак фирмата работи в услуга на гражданите, а не обратното!

А за безхаберието и незачитането на обикновения човек мисля, че не трябва да има търпимост. Все пак и ние сме хора и ходим на работа, която е свързана и с пътуване.

Николай Радулов

 

 

 

 

 

Сн.1  – 26 фев – положението сега

Сн. 2 и 3 – 14 февруари

1 КОМЕНТАР