Начало Здраве Отделението по медицинска онкология отпразнува 7 години

Отделението по медицинска онкология отпразнува 7 години

СПОДЕЛИ

Със символно разрязване на оригинална торта на седем етажа, всеки от който отброява година от създаването на Отделението по медицинска онкология, бе отпразнувана знаковата годишнина. Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център „Уни Хоспитал“, д-р Захари Захариев, началник на Отделението по лъчелечение и д-р Васил Станчев, началник на Отделението по нуклеарна медицина, както и техните екипи се поздравиха с празника и си пожелаха да са живи и здрави и да продължат да имат възможността да показват всичко, на което са способни.

„За седем години постигнахме успехи, с които трябва да се гордеем – това се дължи на всички, участващи в този процес. За седем години съумяхме да изградим екип, който да работи по най-добрия начин. Благодарим на ръководството, че ни подкрепя и ни даде шанс да бъдем професионалисти от най-висока класа.“, акцентира д-р Кръстева.

Д-р Явор Дренски и целият мениджърски екип на лечебното заведение благодариха за високия професионализъм и всеотдайността на медицинските специалисти, посветили се на опазването на живота и битката за здравето и качеството на живот на пациентите.