Начало Общество Откриха новата спортна зала в ЦДГ “ Първи юни“

Откриха новата спортна зала в ЦДГ “ Първи юни“

45
0
СПОДЕЛИ
restorant

Кметът на общината подчерта, че изграждането на тази спортна зала е пример за правилно разходване на средствата от общинския бюджет

sportna zala2

Мария МАСЛЕВА

В присъствието на гости, родители и бивши свои възпитаници ЦДГ „Първи юни“ откри новата си спортна зала.
Строежът на спортното съоръжение бе започнат преди повече от година, но официалното откриване бе днес. Новата спортна зала бе осветена от отец Петър.
Кметът на общината Никола Белишки и заместник кметовете Георги Павлов и Галина Матанова бяха специални гости на събитието и прерязаха лентата на спортния салон. Градоначалникът поздрави персонала и децата и заяви, че изграждането на тази спортна зала е пример за правилно разходване на средствата от общинския бюджет.
Силвия Ненковска прочете поздравително писмо от името на родителите.
По традиция гостите, които дойдоха да уважат откриването, бяха посрещнати с хляб и сол. Малките възпитаници на детското заведение бяха подготвили кратка програма в която показаха таланта си в танците.
Залата ще бъде използвана за немалка част от занимания на малчуганите – за работата на групата по приложни изкуства „Вълшебни майсторийки”,за часовете по танци, за тренировките по футбол и за други допълнителни дейности на децата.
В организирането на откриването се включиха и възпитаници от ПГИТМТ, който показаха на практика какво са научили и подготвиха кетъринга за събитието.