Начало Бизнес Oтмениха празника за Деня на миньора

Oтмениха празника за Деня на миньора

СПОДЕЛИ

Заради въведените противоепидемични мерки на територията на Пазарджишка област

Празничен концерт за Деня на миньора, който трябваше да се състои на 27 август в Панагюрски колонии, се отменя заради въведените противоепидемични мерки на територията на Пазарджишка област, съобщават от „Асарел-Медет“ АД в официалната фейсбук страница на дружеството:

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

За съжаление, планираният празничен концерт по случай Деня на миньора на 27 август в Панагюрски колонии се отменя заради въведените противоепидемични мерки в Пазарджишка област.

Всички очаквахме завръщането на нашия голям фирмен празник с радост и нетърпение. Започнахме ремонт на сцената, поканихме любими изпълнители, много колеги работиха по задачите на организационния план. През последната седмица обаче обстоятелствата се промениха, което предопредели нашите решения. Със Заповед №РД-01-316/26.07.2022 г. на Директора на Регионалната здравна инспекция – Пазарджик, бяха въведени временни противоепидемични мерки и изискване за спазване на дистанция от 1,5 м, което е невъзможно да се осигури при масова проява с участието на хиляди хора. От 2 август т.г. Пазарджишка област вече е в червената зона по разпространение на COVID-19, поради което са възможни нови ограничения до оповестената дата на тържеството.

Благодарим на всички колеги, които работиха усилено през последните месеци за организацията на Деня на миньора – такъв, какъвто го помним, такъв, какъвто искаме да го виждаме занапред, и такъв, какъвто вярваме, че ще бъде отново през 2023 г.

Благодарим на всичките близо 800 пенсионирани колеги от дружеството, които заявиха своето участие на празника и съжаляваме, че няма да можем да извием хоро всички заедно. Тази година раздаването на празничните пакети за Деня на миньора ще е в ресторант „Фонтаните“ на спортна зала „Арена Асарел“ от 16 до 18 август от 8 до 18 часа.

Нека с песен си спомним празника през 2019 г. и да си пожелаем ремонтираната сцена в Панагюрски колонии да ни посрещне догодина с концерт, който да надмине тазгодишните ни очаквания!“