Начало Общество Пъков е задържан за 72 часа, обвинен за причиняване на смърт по...

Пъков е задържан за 72 часа, обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост

СПОДЕЛИ

DSC_0088Окръжна прокуратура – гр. Пазарджик е привлякла като обвиняем  Цветан Пъков за причиняване на смърт по непредпазливост на 6 – годишния Петьо  Гевечанов, съобщи агенция ПИК, като се позовава на институцията

Според обвинението на 14.04.2015 година в гр. Панагюрище, Пъков умишлено е нарушил правилата за движение по пътищата –  управлявал е лек автомобил м.„Audi Q7” с превишена скорост в населено място и е блъснал движещия се с велосипед Петьо Гевечанов.

Обвиняемият  Цветан Пъков е осъждан през 2012 г.  за опит  за унищожаване на чуждо имущество (престъпление по чл. 216 ал.1 , вр. с чл. 18 от НК) и е наказван многократно  (повече от двадесет пъти) по административен ред за нарушения на Закона за движението по пътищата, съобщават от ПИК.

Цветан Пъков е задържан с прокурорско постановление до 72 часа и прокуратурата ще внесе искане за постоянното му задържане под стража в Окръжен съд –гр. Пазарджик, информира Агенцията.

5 КОМЕНТАРА

  1. Какъвто и да е, кой има право да затвори тези прекрасни детски очи завинаги??? И да остане ненаказан за това? Каквото и да се говори и да се направи детето няма да се върне. Но той трябва да бъде наказан, защото съсипа десетки животи! ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ, ГОСПОДИН ПЪКОВ! Нека най – ценното ти бъде отнето!




    0



    0