Начало Спорт “Пан-Волей” стартира със загуба участието си в ЛВЛ “Volleymania” (ВИДЕО)

“Пан-Волей” стартира със загуба участието си в ЛВЛ “Volleymania” (ВИДЕО)

25
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

пан-волей

ВК „Пан-Волей” стартира с домакинска загуба участието си в 11-тия сезон на мъжката любителска волейболна лига „Volleymania”.

Мачът се игра днес, от 12:00 часа, в тренировъчната зала на спортна зала „Арена Асарел”. Представители на различни спортни клубове в града, кандидат кметове и общински съветници, както и десетки панагюрци бяха дошли в залата, за да подкрепят панагюрският волейболен тим. Съперник на „Пан-Волей” в мача бе тима на „VIVACOM“.

Гостите взеха първият гейм с резултат 16:25.

Втората част започна добре за „Пан-Волей”. Възпитаниците на Росица Ангелкова водеха противниците си с по-няколко точки през цялата част. След 17-тата точка, обаче резултата се обърна и гостите успяха да напреднат в доста в резултата, не оставяйки големи шансове на панагюрци. По този начин геймът завърши отново в полза на „VIVACOM“, този път с 19:25.

Третият гейм бе най-оспорваният в цялата игра. Още от самото начало на частта, играта бе „точка за точка”. На няколко пъти „Пан-Волей” успяваха да поведат в резултата, но гостите бързо ги догонваха. В края на срещата мачът бе изключително напрегнат. Панагюрският волейболен тим имаше реален шанс да вземе гейма достигайки до 25:24, но гостите успяха да изравнят. Последва още едно попадение на „VIVACOM“ и грешка на играч от домакините, което оформи крайният резултат на гейма 25:27.

Въпреки че панагюрският волейболен тим показа огромен спортен дух и желание за победа, това не бе достатъчно и срещата приключи с резултат 0:3 (16:25, 19:25, 25:27).

Състав на „Пан-Волей”: М. Матанов, Р. Нинов, С. Стоянов, М. Васев, Д. Мазнеков, С. Чочков, Д. Велев, А. Макхарби, И. Ангелков

Състав на „VIVACOM“: В. Владиславов, Н. Антонов, Я. Кушева, Е. Огнянов, Б. Каменов, Й. Михайлов, И. Сираков, А. Попов, Г. Величков, С. Велинов

Следващият мач на „Пан-Волей” ще бъде на 25 октомври, неделя, от 17:00 часа. Тогава панагюрци ще бъдат гости на „Big Volley Balls”.