Начало Бизнес Панагюрец отличен с награда за автор на бестселъри в САЩ

Панагюрец отличен с награда за автор на бестселъри в САЩ

СПОДЕЛИ

Панагюрецът Велко Тухчиев получи престижната награда на Националната академия на бестселъровите автори в Щатите. Той живее от 15 години отвъд Океана и се занимава с професионални бизнес консултации и коучинг.

Съавтор е на книгата „Разгадаване на шифъра на успеха“(„Cracking cod success“). Излизайки на пазара, само за ден от нея са продадени 27 000 копия, което я превръща в абсолютен бестселър. Главата, която пише Велко, носи заглавието „Успехът е неизбежен“.Именно за нея той е отличен с награда от Националната академия на бестселъровите автори.

„Наградата е голяма чест за мен. Дава ми нови сили и възможносъи да продължавам да издавам книги. „ – споделя Велко.

Преди да започне да се занимава с професионални бизнес консултации и коучинг, Велко 7 години работи в автокъща. Разработва своя бизнес-стратегия и се превръща в един от най-успешните търговци на коли в Аамерика. „Работех само 4 дни в седмицата и продавах около 40 автомобила на месец.“ – разказва панагюрецът. Според Велко Тухчиев тайната на успеха се крие в чувството за принадлежност.

„България винаги ще си остане моята родина. Аз съм горд, че съм българин и винаги казвам на всички, че съм 100 процентов българин.“ – заявява Тухчиев.

Книгата, на която е съавтор, е издадена на над 20 езика.