Начало Любопитно Панагюрец в „Голямото преследване“ по Нова

Панагюрец в „Голямото преследване“ по Нова

СПОДЕЛИ

Един Преследвач, четирима нови участници, водещият Ники Кънчев и много въпроси. Тази богата палитра от образи, гарнирана с познания от различни сфери на живота, ви очаква в играта „Голямото преследване”.

Сред грачите в днешното издание е панагюрецът Филип Мехтеров. Той е на 32 години от Панагюрище. Има диплома за специалност „аграрен бизнес”, но животът го поставя в търговската сфера. Към момента работи като търговски представител. Обича футбола, кросфита и пътешествията из България. Иска да спечели 30 000 лв., с които да ремонтира апартамента на майка си.

Останалите участници са:

Петър Томов, който е на 61 години от София. Работи като учител по история. Обича да решава кръстословици, да чете книги и да посещава концерти в компанията на съпругата си.

Ясен Пехливански е на 42 години от Дупница. Женен е и има две деца. Работи като продавач в денонощен магазин. Иска да спечели около 10 000 лв., за да може да облекчи семейните разходи.

Силвия Бончева е на 32 години от Ботевград. Работи като сервитьорка. Обича да пее и танцува. Иска да грабне 20 000 лв. от играта „Голямото преследване”, с които да отиде на почивка на екзотично място.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Да пожелаем успех на Филип!