Начало Общество Панагюрище бе домакин на Националния семинар по самозаита

Панагюрище бе домакин на Националния семинар по самозаита

СПОДЕЛИ
През отминалия уикенд зала „Арена Асарел“ посрещна елитни служители на МВР от 14 дирекции от страната за Национален преглед по бойни спортове на МВР и обучение по самозащита.
Националният семинар по самозаита на Гранд мастер Шихан Тони Петров се проведе на 17 септември в спортна зала „Арена Асарел.
В обучението участва и Шихан Петър Магеранов. На събитието участваха сто черни и двадесет цветни колани, нещо което не е правено до сега.
Мероприятието протече при перфектни условия и перфектна организация. Участници и организатори останаха изключително доволни от високото ниво, което предложи зала „Арена Асарел“.
“Благодарим на всички, които ни дадоха възможността, да докажем, че Войводите от Панагюрище са на изключително високо ниво.”, споделиха организаторите и отправят своите специални благодарности към кмета на община Панагюрище Никола Белишки, Иван Нетов, председател на Асоциацията на спортните клубове в Община Панагюрище, Пенка Узунова, управител на хотел „Каменград“ и парк хотел „Асарел“, и на „Асарел Медет“ АД.
Това е второто подобно събитие, проведено в Панагюрище в последните месеци. На 16 юли зала“Арена Асарел“ бе домакин и на Националните финали по полицейска лична защита и карате за служители на МВР.
Информация и снимки: https://www.facebook.com/ArenaAsarel