Начало Общество Панагюрските фенове на „Левски“ подкрепиха идеята за възраждане на сините

Панагюрските фенове на „Левски“ подкрепиха идеята за възраждане на сините

102
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

levski3Снощи се проведе срещата между привържениците на ФК„Левски“ от Панагюрище и представители на Управителния съвет на Сдружение “Синя България“. Срещата се състоя в Театър дом-паметника. Организаторът на събитието бе Влайо Влаев, който е председател на синия фен клуб в Панагюрище. На срещата присъстваха около петдесетина сини фенове от Панагюрище.
Началото за срещата бе предвидено за 18 часа, но поради проблем при пътуването на представителите на Тръста, имаше почти тридесетминутно закъснение, което сините феновете търпеливо изчакаха.
Специални гости на срещата бяха председателят на „София-Запад“ Антон Калчев и бившият национал и капитан на “Левски” Станислав Ангелов – Пелето.
Председателят на тръста „Синя България“ Васил Колев призовава панагюрските левскари, да се присъединят към Тръста,за да може всички заедно да възродят своята голяма обич – футболен клуб „Левски”.
Станислав Ангелов – Пелето проведе непринуден диалог с присъстващите в залата панагюрци относно любимия клуб. Той се обърна към тях с думите:
Радвам се, че има толкова много хора, които в такъв труден момент се интересуват от „Левски““.
В края на срещата своя музикален поздрав към присъстващите отправи Цвятко Ценов, който също е част от сините привърженици.