Начало Препоръчани Панагюрци с достойно представяне в IV Национален футболен турнир за ветерани в...

Панагюрци с достойно представяне в IV Национален футболен турнир за ветерани в Стара Загора

СПОДЕЛИ

25 отбора се включиха в четвъртия Национален турнир за ветерани в Стара Загора на чисто новата база Колодрум. В надпреварата се включиха и панагюрци, като отборът ни бе воден от бившите футболисти на Оборище Николай Воденичаров и Десислав Данков.  Състезанието продължи 3 дни – от петък до неделя, и предложи впечатляващи мачове и емоции. Въпреки, че не стигнаха до призовите места, панагюрци показаха доста добра форма и много приятна игра. Участието им в турнира бе подпомогнато от ФК Оборище.

Отборът на Актив Комерс спечели титлата от Националния турнир за ветерани в Стара Загора. Момчетата на Владимир Рупчин триумфираха в най-горния поток след успех с дузпи срещу Хъшове, които са вицешампиони тук за втора поредна година.
На трето място в поток Premier League останаха Врачански скали и VMV.
В поток Championship с купата за първо място се окичиха бившите шампиони eDynamix, представящи домакина Стара Загора. Втори се нареди тимът на Троя Троян, докато бронз получиха Темида и Железник.
В поток League 1 шампион стана врачанският Евъргрийн, който победи Всяка неделя във финала. Бронзовите медали получиха Мирково и ФТР Подкрепа.
Голмайстор на турнира с 13 гола стана Филип Филипов от Актив Комерс а за звезда на състезанието бе избран Алексей Степанов от Хъшове. За най-добър защитник приза взе Станислав Станков от Хъшове, а за вратар наградата получи Йордан Терзиев от Актив Комерс.