Начало Спорт Първи турнир по спортна табла ще се проведе на 30 ноември

Първи турнир по спортна табла ще се проведе на 30 ноември

49
0
СПОДЕЛИ

Предвидени са купи за призьорите, както и фланелки, рекламни материали и сувенири за спомен от първия турнир

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Още един спорт стъпва в Панагюрище с провеждането на голям турнир. Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище и генералният спонсор на събитието „КНН” ЕООД с управител Кръстьо Нешев, организират Първи турнир по спортна табла „Панагюрище 2014”.

Турнирът по спортна табла започва на 30 ноември от 9.45 часа в зала „Луда Яна” на Хотел &СПА „Каменград”. Състезанието ще бъде реферирано от лицензиран съдия по спортна табла. Организаторите са предвидили сериозен награден фонд, като първият ще получи 500 лева. Предвидени са купи за призьорите, както и фланелки, рекламни материали и сувенири за спомен от първия турнир. Таксата за участие на желаещите е 20 лева, като внасянето на парите и записването е до 9.30 часа в деня на провеждането. Желаещите могат да се запишат, както и да получат повече информация на телефон 0897 943838.
Припомняме, че това е третият турнир по т.нар. „тихи спортове”, който се организира в Панагюрище през тази година. През пролетта и лятото своят прощъпулник с национални турнири направиха шахматът и спортният бридж.