Начало Спорт Първо място за 12-годишните хандбалистки на ХК „Панагюрище“ във временното класиране на...

Първо място за 12-годишните хандбалистки на ХК „Панагюрище“ във временното класиране на зоналното първенство

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 18 март в Сливница се проведе вторият кръг на зоналното първенство за 12-годишни момичета с отборите на Панагюрище, Хасково, Свиленград и Сливница.
В първата среща малките панагюрски таланти се наложиха над Свиленград с резултат 12:10. Във втората си среща Панагюрище победи Хасково с резултат 18:4.
Третата среща от турнира, с домакините от Сливница, Панагюрище спечели служебно с резултат 10:0, тъй като отборът на домакините се яви с нередовни състезателки, неспазвайки наредбата на БФ Хандбал.

С тези три победи, отборът на Панагюрище е на първо място във временното класиране/след първият кръг отбора заемаше второто място/. Третият кръг от първенството ще бъде през април в Хасково.

Хандбален клуб Панагюрище ще бъде домакин на Държавния финал за 12-годишни момичета на 2-4 юни. Като домакин нашият отбор участва на Д.Финал, независимо от класирането, но е длъжен да участва в предварителната фаза на първенството-зонално.

Състав на отбора:   ДАРИНА КИРИЛОВА, БОЖИДАРА КАРАГЬОЗОВА, АДЕЛИНА ФУТЕКОВА, ЦВЕТЕЛИНА ПАШОВА,ТЕОДОРА ПАНОВА, ШИНКА ФИЛИПОВА, ГАБРИЕЛА ЩРАНГОВА, МИЛКА ЮРУКОВА, ЕКАТЕРИНА БАРАКОВА, ВАНЯ ШИНДАРОВА, СТОЕСЛАВА КЕКОВА, ГАБРИЕЛА ПОПОВА.