Начало Любопитно Паци Джукелова отпразнува в Хисаря 80-годишния юбилей на майка си

Паци Джукелова отпразнува в Хисаря 80-годишния юбилей на майка си

СПОДЕЛИ
Снимка: Личен архив

Очарователната актриса Параскева Джукелова отпразнува в семейна обстановка първо в родното Панагюрище, а после и в курорта Хисаря 80-ия рожден ден на своята майка Стоянка, която е учителка по математика.

„Един по-различен юбилей! Станала сутринта юбилярката, спретнала един вкусен тутманик. И понеже короната не предполага многолюдни веселби, си направихме мини-екскурзия. До Хисаря! После изпяхме синхронно…едно Happy birthday! И хапнахме торта. Е, няма да има шумен купон. Важното е, че сме заедно! Честит рожден ден на госпожа Стоянка! Честити 4×20, Мамо! Честити 2×40, Бабо!“, написа в профила си във Фейсбук звездата от „Сезонът на канарчетата“ и „Суламит“ от свое име и от името на дъщеря си Калина. „Да си ни здрава и да споделяме заедно още поезия, математика, пътувания и щастливи мигове заедно!“, пожела актрисата на най-близкия си човек.

На 29, 30 и 31 юли на Камерната сцена на Народния театър Параскева Джукелова отново ще влезе в образите на някои от най-големите любови на Иван Вазов в спектакъла „О, ти, която и да си…“. Сред ролите й там е и тази на фаталната пловдивчанка Пелагия, с която Патриархът на българската литература е преживял 2-годишна вълнуваща връзка, скандализирала пуританите от оновреме.

Източник: Монитор