Начало Здраве Пациенти със сложни медицински проблеми получиха експертно мнение в „Уни Хоспитал“-Панагюрище от...

Пациенти със сложни медицински проблеми получиха експертно мнение в „Уни Хоспитал“-Панагюрище от пластичния хирург д-р Христо Шипков

526
0
СПОДЕЛИ

Консултации на пациенти със сложни медицински проблеми се проведоха в „Уни Хоспитал“ от пластичния хирург д-р Христо Шипков, специалист с богат опит в пластично-възстановителната и естетичната хирургия.

Акцент на визитата бяха новите тенденции в регенеративната медицина чрез приложение на стволови клетки и растежни фактори. Тези методи са широко застъпени в пластичната хирургия – от чисто естетичните процедури до лечение на косопад, подобряване на белези и много други.

В дните за консултации, експертното мнение на д-р Шипков потърсиха пациенти от всякаква възраст – от деца с вродени аномалии до възрастни с естетически проблеми.  Консултациите се проведоха в отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия на „Уни Хоспитал“, което разполага с ендоскопска техника, както и най-съвременно оборудване за микрохирургия. Благодарение на високотехнологичната база на болницата, всички изследвания бяха направени тук, а пациентите получиха изчерпателна информация за състоянието си.

Д-р Шипков, който работи във втората по големина университетска клиника във Франция към университетската болница в град Лион, Франция, за първи път посети „Уни Хоспитал“ през февруари тази година. Поводът за визитата на изтъкнатия лекар бе по покана на ръководството на болницата.

Д-р Шипков сподели отново отличните си впечатления от „Уни Хоспитал“ за прекрасните условия на работа, които предлага, както и за високото ниво на оборудване с апаратура.