Начало Култура Павлинка Обретенова, Нина Истревска и Силвия Бобекова са тазгодишните носители на приза...

Павлинка Обретенова, Нина Истревска и Силвия Бобекова са тазгодишните носители на приза „Учител на годината“

СПОДЕЛИ
Реклама

Комисията, определена със заповед на кмета на община Панагюрище, избра чрез тайно гласуване тазгодишните носители на наградата „Учител на годината”. Победителите в електронния вот получиха по 1 глас допълнително.

За носител на наградата „Учител на годината“ в категория „Начален етап на основна образователна степен“ бе определена Павлинка Обретенова, преподавател в ОУ „Проф. Марин Дринов“, гр. Панагюрище , с 4 гласа

В категория „Прогимназиален етап на основна образователна степен“ за носител на наградата „Учител на годината“ бе определена Нина Истревска , учител в ОУ „Двайсти април“, гр. Панагюрище, с 3 гласа.

В категория „Средно образование“ за носител на наградата „Учител на годината“ бе определена Силвия Бобекова, старши учител в СУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище, която бе единствената номинирана в категорията.

Тази година няма номинации в категория „Предучилищно образование”.

Наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“ ще получат:

Елка Дееничина – 40г. педагогически стаж

Снежана Петрова – 33г. педагогически стаж

Марийка Проданова- 41г. педагогически стаж

Анна Горинова- 39г. педагогически стаж

Симеонка Брадестилова- Жилкова – 34г. педагогически стаж

Веселина Велчева- 21г. педагогически стаж

Мария Елшишка – 33г. педагогически стаж

Мариана Джунова – 40г. педагогически стаж

Лушка Станчева – 42г. педагогически стаж

Невенка Георгиева – 35г. педагогически стаж

Стоянка Брандийска – 38г. педагогически стаж

Латинка Тотолакова – 44г. педагогически стаж

Маргарита Иванова – 38г. педагогически стаж

Иванка Чардакова – 42г. педагогически стаж

Наградата „За принос за културното развитие на община Панагюрище” ще получи Мария Карамаринова – Градска библиотека „Ст.Дринов“– 41г. трудов стаж.

Имената на носителите на престижните отличия предстои да бъдат утвърдени с решение на Общинския съвет, който ще заседава на 21 май.

Комисията за избор на носителите на наградата „Учител на годината” беше в състав: за Община Панагюрище – Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности” и Соня Добрева – главен експерт „Образование, младежки дейности и спорт“, за Общински съвет – Томи Наплатанов – председател на постоянната комисия по образование, култура, младежки дейности и спорт, Недялка Наплатанова – представител на директорите на образователните институции в община Панагюрище, Петя Сеферинкина – председател на Синдикат на учителите към КНСБ, Зорка Кисьова – представител на Синдиката на учителите „Подкрепа”.