Начало Култура ПФТС „Тангра“ отива на финал в танцовото шоу „Надиграй ме“

ПФТС „Тангра“ отива на финал в танцовото шоу „Надиграй ме“

СПОДЕЛИ
restorant

ПФТС „Тангра“ ще бъде сред 3-те състава, които ще се борят за голямата награда на финала на танцовото щоу “Надиграй ме” по БНТ2, който ще бъде на 24 юни.

Това стана ясно, след като танцьорите спечелиха зрителския вот в категория „Фолклорни танци“. Гласуването приключи на 18 юни.

Припомняме, че ПФТС „Тангра“, с ръкоодител Мария Терзийска, е победителят в 5-я сезон на популярното танцово състезание “Надиграй ме” по БНТ2. През месец май стартира осми сезон на предаването, в което на 11 юни попинчани премериха сили с танцьорите то софийския Клуб по спортни танци “Про Денс”.

Ние сме доволни от резултатите и сме горди, че се представихме достойно и на ниво!
Искаме да благодарим на екипа за поканата в това невероятно танцово шоу! Благодарим също така и на танцьорите от клуб по спортни танци “Проданс”, които бяха страхотни и се представиха блестящо! Също така, скъпи приятели, благодарим на Вас, че ни подкрепихте по всякакъв възможен начин! Без подкрепата Ви нямаше да можем да бъдем толкова напред в класацията!
И не на последно място искаме да благодарим на най-невероятния и борбен човек, без когото нямаше да сме това, което сме – Mария Шангова!”, написаха танцьорите в социалните мрежи след предаването.