Начало Препоръчани Почетоха паметта на инж.Тодор Стоицев с турнир по волейбол

Почетоха паметта на инж.Тодор Стоицев с турнир по волейбол

СПОДЕЛИ

Идеята на организаторите от „Пан Волей“ е турнирът да се провежда ежегодно

На 27 октомври в зала „Арена Асарел“ се проведе турнир по волейбол за момичета в памет на инж.Тодор Стоицев. Инициатор и организатор на състезанието е клубът по волейбол „Пан Волей“. Тодор Стоицев беше не само един от най-големите фенове на „Пан Волей“, а и негов спомоществувател. В турнира се включиха момичета, родени през 2007 година, от три отбора – „Пан Волей“, „Родопа“ – Смолян и „Тополово“-Тополово. Игра се по схемата „всеки срещу всеки“. На първо място се класираха „Родопа“, на второ „Тополово“, а „Пан Волей на трето“. В залата присъстваха съпругата и синът на Тодор Стоицев – Лидия и Георги, който на финала награди участниците в турнира.

Всички получиха фланелки с отворено сърце. „Той обичаше децата, обичаше и волейбола, сърцето на фланелките е без надпис и е отворено – символ на обичта, която ние предаваме един на друг и на това, че Тони Стоицев остави отпечатък в сърцата ни и всеки от нас е запазил свой собствен, личен спомен за него.“ – сподели треньорът в „Пан Волей“ Росица Ангелкова.

Идеята е турнирът „Тодор Стоицев“ да стане традиция, като ежегодно през октомври той ще дава възможност на децата да изпитат емоцията от участието в състезание и да заобичат спорта.