Начало Бизнес Подчертан интерес към продуктите на „Оптикоелектрон“ на изложението DSA 2024

Подчертан интерес към продуктите на „Оптикоелектрон“ на изложението DSA 2024

СПОДЕЛИ

На изложението DSA 2024, което се провежда в момента в MITEC, Куала Лумпур, прокуристът на „Оптикоелектрон“ инж. Боян Гарчев проведе лични срещи с високопоставени военни служители, включително с генерал Тан Шри Дато Мохамад Хафизудин Джантан – началник на армията, и майор-генерал Дато’ Заидан – началник на щаба на малайзийската армия.

Положителната обратна връзка за продуктите на “Оптикоелектрон” подчертава неизменния ангажимент на компанията към качеството и спазването на строгите изисквания на клиентите.

Дискусиите не се ограничиха само до възхищението от настоящите предложения, но се разшириха и към бъдещи сътрудничества. Разговорите за бъдещи доставки и интегрирането на нови технологии в арсенала на малайзийската армия бяха особено обещаващи, което подчертава ролята на компанията като лидер на глобално ниво.

Това събитие отново подчертава мястото на „Оптикоелектрон“ като водеща сила в областта на военните технологии с висок принос към развитието на военната индустрия на световната сцена.