Начало Местна власт ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ ЗА 2021 ГОДИНА НА...

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ ЗА 2021 ГОДИНА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ

СПОДЕЛИ
Панагюрище бизнес, общински съвет, съветници

Уважаеми съграждани,

Предстои внасяне в Общински съвет за обсъждане и приемане на бюджета на Община Панагюрище за 2021 година.

Убедени сме, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на жителите на общината.

Предвид гореизложеното, на основание чл.84, ал.6  в изпълнение на  Закона за публичните финанси и във връзка с  чл.29 ал.3 и ал.4 от Наредбата на Общински съвет – Панагюрище  за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета и за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности на Община Панагюрище Ви каня

на публично обсъждане на проекта за бюджет 2021година, което ще се проведе на 10 февруари /сряда/ от 16.30 часа в камерна зала на Театър Дом-паметник, град Панагюрище

Материалите по проекта за бюджет за 2021 година ще бъдат публикувани в интернет-сайта на Община Панагюрище на 01 февруари  2021 година.

 Обсъждането ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, съгласно Заповед № РД-01-655 от 13.11.2020 г., за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България на министъра на здравеопазването. Допускането на граждани ще бъде при заетост на местата до 30 % от общия им капацитет на закрито при спазване на физическа дистанция от 1,5 м и задължително поставяне на защитни маски за лице.

Становища и предложения по проекта за общински бюджет за 2021 година могат да се представят в деловодството на Центъра за административно обслужване на гражданите в сградата на Община Панагюрище и на e-mail: obstina@abv.bg, не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

НИКОЛА БЕЛИШКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ

26.01.2021 г.