Начало Без категория Пореден успех на състезателите от Спортен клуб по тенис на маса

Пореден успех на състезателите от Спортен клуб по тенис на маса

СПОДЕЛИ

table-tennis-racquetsНа проведените финали на Държавното първенство по тенис на маса за юноши и девойки младша възраст от 02-04 май в гр. Пловдив панагюрци за пореден път показаха класата си. Юношите независимо от здравословните проблеми на един от най-добрите състезатели-Николай Дойчев проведоха всички свои мачове с огромна амбиция и тактическа зрялост записвайки 5 победи и една загуба и спечелиха бронзовите медали. За спечелените отличия огромна роля изигра лидерът на отбора –Илиян Дойчев .

С изключителни заслуги са още- Георги Джевелеков,Димитър Калоянов, Николай Дойчев,Павел Варадинов,Георги Ефтимов и Илия Воденичаров

Аналогичено стоят нещата и при девойките. И тук капитанът на отбора Десислава Ботева ,която бе преследвана през цялата година от контузии игра с огромна концентрация и себераздаване. Тя бе подкрепяна от  надеждната и амбициозна Кръстина Иванова, записала редица победи във всички мачове , както и от останалите момичета от отбора-Евгения Любенова,Катерина Ташева и Адриана Колева.

В крайна сметка с 5 победи и една загуба спечелиха също бронзовите отличия.

В личното първенство капитана на отбора Илиян Дойчев стигна до полуфинал и завоюва бронзов медал загубвайки единствено от шампиона Стефан Тодоров от „Стоян-строй“-Пловдив.

При девойките Десислава Ботева стигна до четвърт финал и за съжаление там срещна Балканската шампионка и настояща на България –Мария Йовкова също от „Стоян-строй“-Пловдив Напълно равностоен и динамичен мач завършил 3:1 като загубата я лиши от медал

На двойки братя Илиян и Николай Дойчеви спечелиха бронзови медали.

Административното ръководство на клуба благодари на състезателите и треньорския екип положил усилия за тяхната подготовка.