Начало Препоръчани Поредно добро представяне за СКТМ „Панагюрище“

Поредно добро представяне за СКТМ „Панагюрище“

СПОДЕЛИ
СКТМ „Панагюрище“

Тенисистите от СКТМ „Панагюрище“ за пореден път се представиха на ниво

След поредното успешно представяне на 12 годишните тенисисти от СКТМ „Панагюрище“ и класирането им за финалите, както и на част от кадетите през миналата седмица,  добро представяне направи и женският отбор от АРГ. Същите по решение на клубното ръководство напуснаха Висша лига, за да станат член на АРГ-жени. Причините са, че Каролина Лилова получи покана за участие в Турската супер-лига на Истанбулския „Истанбул-спортс“,  Десислава Ботева  прие покана на шампиона на България „Комфорт“- Варна, а Йоана Ботева реши да почива тази година и да се отдаде на юридическото си образование.

В обора се завърнаха  Нелина Петришка – далеч от най-добрата си форма поради майчинство, но въпреки това показа огромен характер и в най-важния мач, от който ще се решат бронзовите медали, победи опитната Светла Кирякова.

Другата състезателка Мариета Димитрова при резултат 2:2 също прояви воля и характер и постигна победа с 3:2 и с това отборна победа над силния софийски полицейски отбор .Тази победа може би ще отвори вратите към бронзовите медали.

Кристияна Муховска  направи своя дебют и също се представи добре.

По същото време в Пещера се проведе 1 кръг от ВРГ- 2 за мъже. В състава на панагюрският клуб играха младите надежди Георги Бойчев, Георги Тодореев, Станислав Метанов, Йордан Генов, средната възраст на които е 11 години, както и опитният състезател и водач на отбора Стойко Робов. Момчетата записаха една победа и три загуби, но целта е тяхното обиграване. Много добра игра направи Георги Бойчев,  побеждавайки най-добрия играч на домакините.

Клубното ръководство е доволно от представянето на своите играчи и им пожелава още по-големи успехи в предстоящите състезания.