Начало Общество Поздрав от бившите възпитаници от 12а и 12в клас от ПГИТМТ

Поздрав от бившите възпитаници от 12а и 12в клас от ПГИТМТ

СПОДЕЛИ

По повод 1 ноември- Денят на народните будители, бихме искали да поздравим преподавателите от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм!

  Сега, след като вече сме бивши възпитаници на гимназията и настоящи възпитаници на различни университети , виждаме колко много сме научили през изминалите години. Виждаме колко много сте ни дали и как без да усетим сме получили най-ценните знания. От малки и неориентирани, ние се превърнахме в млади и целенасочени хора,в хора, които искат да продължат да следват мечтите си, а как да ги следваме и да се борим ни научихте Вие!  За добре предадените уроци от учебниците и за уроците извън тях благодарим на г-жа Красимира Василева, г-жа Емилия Мулешкова, г-дин Ангел Барзаков .Специално благодарим на класните си ръководители- г-жа Кристина Хаинова и г-дин Иван Ангелков за получената от тях всеотдайност! Благодарности и на всички останали, които ни показаха колко важно е да се стремим!

 Скъпи преподаватели, пожелаваме Ви да продължите да носите в себе си възрожденския дух на знанието и творчеството! Продължавайте да учите и тези след нас как да се борят и как да успяват!  Вярваме,че ще подтикнете в тях стремежа към знание, така както направихте с нас! Благодарим Ви! Бъдете здрави!

                                                                   От бившите възпитаници от 12а и 12в клас от ПГИТМТ