Начало Избори ПП „Има такъв народ“ организира среща с панагюрци на 5-ти юли 

ПП „Има такъв народ“ организира среща с панагюрци на 5-ти юли 

СПОДЕЛИ

На 5-ти юли (понеделник) ПП „Има такъв народ“ ще проведе среща с жителите на бщина Панагюрище. Партията ще представи своите кандидати за народни представители от МИР 13 Пазарджик за предстоящите парламентарни избори на 11  юли.  

Г-н Станислав Балабанов – водач на листата за Пазарджик ще запознае присъстващите с програмата и целите на партията, които ПП „Има такъв народ“ и е  поставила за изпълнение в бъдещия парламент. Заедно с него експерти в областта на икономиката, финансите, социалната политика и др., ще отговарят а конкретни въпроси.  

Зам.председателят и съосновател на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и икономическия експерт Мика Зайкова също са потвърдили своето участие в Панагюрище, но с условието, че при евентуалното възникване на определени обстоятелства присъствието им не е гарантирано.  

ПП „Има такъв народ“ кани всички жители на Панагюрище и общината на 5-ти юли от 18:00 ч. в читалище „Виделина“ на среща с кандидатите за народни представители в престоящите парламентарни избори. Жителите на града ще могат да зададът своите въпроси към тях, да изкажат своите притеснение и тревоги, да дадът идеи или да кажат какво очакват от тях в следващия парламент. Всеки, който иска е добре дошъл.