Начало Общество Празнични илюминации по случай Новата 2013 година

Празнични илюминации по случай Новата 2013 година

СПОДЕЛИ
restorant

  Община Панагюрище и “Огнена хризантема” ЕООД организират Новогодишен фойерверк по случай настъпването на 2013 година на площад 20 април на 1 януари в 00:05 часа.

Празничните илюминации ще продължат около 30 минути след полунощ. В небето над Панагюрище ще полетят над 500 снаряда в различни цветове и форми – падащи листа, огнени и сребърни хризантеми … За първи път ще бъдат използвани само високи сферични снаряди, за да се виждат от всички точки на града. Кулминацията ще бъдат последните няколко снаряда, които ще се разпръснат в диаметър 500 метра.

11 КОМЕНТАРА

 1. Ако бяха пуснали полицаите преди Коледа да глобяват за продажба и използване на пиратки, до Нова година нямаше да има. Само дето познай кой печели от разпространиението им и защо още не са спрени.
  И аз вече не ходя на центъра поради същата причина, но е жалко, че такава хубава традиция е продадена.
  Е, сега ни остава да чакаме Великденската заря. Панагюрище е за рекордите на Гинес – единственият град в света, дето обстрелва Възвисяването на Господ. А тия, дето протестираха срещу събора на Разпети петък сега къде са?!?
  0  0
 2. :-) Преди да гледате другите се погледнете вие.
  И аз останах разочарована от зарята ,но пък въобще не ми е липсвало дунавско хоро и разни програми.
  И единствената причина за това е простотията на някои не само панагюрци , а по принцип българи.
  Ходих само една година на центъра след 12ч и никога няма да повторя.
  Зарята беше страхотна, оркестъра свиреше дунавско хоро,и………….определени тъпи субекти, на които им липсваха доста години възпитание ,целеха хората с пиратки или пък всетеха на попа в очите с лазерни фенерчета .
  Е, такава простотия само в БГ може да съществува.
  Каквато публиката ,такава и постановката.
  Следващата година нищо за да са доволни всички!
  Ние сами си правихме заря у дома. :-)
  0  0
 3. Не беше проблема само със зарята, нямаше музика, нямаше традиционното дунавско хоро, нищо!!! Все едно не е празник, догодина – на Батенберг, не се чудете после защо младите бягат от града!
  0  0
 4. Онова герберче Белишки си е прибрал няколкото хиляди. От 10 такива далаверки и тази година ще си купи нова кола.
  Аз такава заря щях да им направя и за 100 лв. с фойеверки от магазините.
  Нека сега кметчето излезе тук и каже как ще оправдае парите, които е дал и това, което ние като граждани получихме, ако му стиска.
  0  0
 5. Каква беше зарята направо като я гледах не можех да си отвора очите!!! Много жалко че така се избазикахте с нас!!!Ние излязохме само заради това но нямаше нищо и трябваше ние да си е правим!!!
  0  0