Начало Бизнес Член на Управителния съвет на Сдружението на предприемачите изслуша лекцията на министър...

Член на Управителния съвет на Сдружението на предприемачите изслуша лекцията на министър Красен Кралев за връзката между спорт и бизнес

СПОДЕЛИ

Krasen-KralevЛекция, посветена на публично-частното партньорство и инвестиции в масовия и елитния спорт,  изнесе вчера, 21 май, в Пловдив министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Представители на местния бизнес и спортни мениджъри от Пловдив и от цялата страна присъстваха на събитието, което се проведе от 17.00 часа в зала „Панорама“ на хотел Империал.

Сред присъстващите бе бизнесменът Никола Дерменджиев, който е член на Управителния съвет на Сдружението на предприемачите в Панагюрище.

„Спорт и бизнес: Как да увеличим продажбите чрез възможностите на рекламата в спорта” е темата на лекцията, която спортният министър  изнесе по време на форума. Тя е базирана на 25-годишния му опит на специалист в областта на маркетинга и спортния мениджмънт.

С поредица от любопитни примери, както наши, така и международни, спортният шеф защити тезата си, че спортът продава повече от секса и че спортистите са най-добрите посланици на мисията на марката. В специално заснето видео Кубрат Пулев и Сани Жекова подплатиха думите на Кралев, че спонсорството на спортисти е изключително добра инвестиция и има мощен ефект за бизнеса, когато е добре планирано.

lekcia3