Начало Култура Представлението за деца „Красавицата и звяра“ и комедията „Кредитът“ гледаме днес в...

Представлението за деца „Красавицата и звяра“ и комедията „Кредитът“ гледаме днес в Панагюрище

СПОДЕЛИ
restorant

Поради обявената грипна епидемия през януари представлението за деца „Красавицата и звяра“ и спектакълът „Кредитът“ бяха отменени за днес, 13 февруари.

От 14:00 часа, в голямата зала на Театъра, Държавен куклен театър Сливен ще представи спектакъла за деца „КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА“ по френската народна приказка.

Това е историята за красивата девойка Белла, която, за да спаси стария си баща, попада под властта на един Звяр. Въпреки ужасния си външен вид, Звярът успява да спечели сърцето на невинното момиче и по този начин да се избави от тежко проклятие.

 

Отново днес панагюрската публика ще има възможността да се наслади на комедията „Кредитът“. Продукцията ще гостува на сцената на Театър Дом-паметник от 19:00 часа.

“Кредитът” е една наистина луда история, за която няма да ви кажем нищо. Не искаме да ви ограбим от удоволствието да бъдете изненадани. А и историите на Жорди Галсеран не са за разказване, те се възприемат с всички сетива. Съвсем леко повдигаме завесата- това е една от най- невероятните истории, които някога могат да се случат в кабинета на един мастит банков директор.

“Кр€дитът” от Жорди Галсеран
превод – Нева Мичева

режисьор – Бина Харалампиева
сценография – Петя Стойкова
музика – Мартин Каров

Участват: Асен Блатечки и Атанас Атанасов
със специалното участие на Калин Врачански и Василена Атанасова