Начало Бизнес Предстои новото издание на “Бизнес академия за стартиращи предприемачи“

Предстои новото издание на “Бизнес академия за стартиращи предприемачи“

СПОДЕЛИ

Индустриален клъстер Средногорие
в партньорство с Асарел-Медет АД и община Стрелча съвместно с Фондация “Америка за България” обявяват обучение по предприемачество по програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи“/BASE/

 

Период на провеждане: май- юли 2022г. 

Продължителност: 12 седмици

Час: 18:30 ч.  

Място на провеждане: младежки център община Стрелча

 

Участниците в “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” трябва да отговарят на следните критерии:

 

мотивирани за промяна и готови да придобият или да доразвият своите умения и знания;

с желание да стартират или развият реален бизнес;

инициативни, позитивни, гъвкави;

готови да отделят време за посещение на курса и дейностите покрай него.

С този проект „Индустриален Клъстер Средногорие“ цели да трансформира община Стрелча, като овласти участниците с бизнес умения и представи пред тях възможностите, които регионът предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност.

Регистрирайте се до 01 май .2022г. на: https://docs.google.com/forms/d/1-mFJah_beB14dkvoBlU4sWWJCz1_N1SkvYt1WUJgF78/edit

 

За повече информация: 

Десислава Чалъмова, d.chalamova@srednogorie.eu – 0896 685 614

Програма BASE

цели да създаде благоприятна среда за устойчиво икономическо развитие на Средногорието и да насърчи хора от региона да стартират или доразвият свой собствен бизнес.

BASE е 12-седмичен курс, в който се обучиха група от 151 човека, които имаха силно желание да стартират или да доразвият свой собствен бизнес в с. Мирково, гр. Етрополе, 2 в гр. Панагюрище, с. Антон, гр. София и гр. Елин Пелин.

По време на курса на участниците се предадоха знания и умения как да построят основите на своя малък бизнес в България, тръгвайки от това да оценят своята идея до това умело да управляват финансите и бизнеса си. Лекциите се провеждаха веднъж седмично – всеки вторник / четвъртък от 18:30 часа с продължителност 3 часа.