Начало Местна власт Президентът Румен Радев с поздрав за празника на Стрелча

Президентът Румен Радев с поздрав за празника на Стрелча

СПОДЕЛИ

Поздравителен адрес, подписан от президента Румен Радев получи Стрелча за своя празник, който беше на 28 юли, събота.

„Чистата природа на Средногорието, ароматът на рози и лавандула, съчетан с лековитите минералните извори, са богатството на вашия край. Гордейте се с него и го съхранете за поколенията“ – се казва в текста на поздравителния адрес. Държавният глава приветства и усилията на общинското ръководство за превръщането на района в атрактивно място за туризъм и инвестиции.

„Истината е, че днес бъдещето на Стрелча го пишем всички ние, които живеем тук. Наш ред е да градим и развиваме града, в който сме родени, града, който обичаме. Защото Стрелча е наша съдба! Нека бъдем граждани със самочувствие, с извисен дух и вдигнати чела“ – това пък е част от посланието, което кметът на Стрелча Стойно Чачов отправи към своите съграждани за празника.

„Нашите мечти чертаят желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в този град и бъдещето да ни гарантира, че утре ще се радваме на успехите на нашите деца, които ще останат тук и ще направят още по-добро място за живеене“ – се казва в поздравителния текст по повод празника от председателя на Общинския съвет в Стрелча Мария Станкова.