Начало Общество Приключи първият етап от кампанията „Купи и дари“

Приключи първият етап от кампанията „Купи и дари“

СПОДЕЛИ
Както всяка година коледна кампания на Лайънс клуб – Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани“- „Купи и Дари“, протича на три етапа.
Кампанията стартира на 13.12.2019г., първият етап приключи на 21.12.2019г., когато бяха окомплектовани 25 торбички с трайни хранителни продукти от първа необходимост:
  • Олио
  • Брашно
  • Захар
  • Варива – ориз, боб, леща, макарони…
  • Консерви – пастет, русенско варено, лютеница, риба…

От Лайънс клуб отправят молба към желаещите да дарят да купуват предимно хранителни тродукти, които са готови за консумация, тъй като голяма част от нуждаещите се не са в състояние да си готвят сами.

Първите окомплектовани торбички ще бъдат раздадени на 23.12.2019г., понеделник, от социален патронаж – Община Панагюрище, за предстоящите коледни празници.
Вторият етап от кампанията ще приключи на 28.12.2019г., като окомплектованите хранителни продукти  ще бъдат раздадени на 30.12.2019г.,понеделник, отново от социален патронаж – Община Панагюрище, предновогодишно.
Кампанията ще бъде закрита на 04.01.2020г.,а окомплектованите хранителни продукти  ще бъдат раздадени на 06.01.2020г., понеделник, от социален патронаж – Община Панагюрище.
Нека в предстоящите светли празнични дни, ние Панагюрци  да отворим сърцата си и да дарим надежда на най-нуждаещите се, призовават от Лайънс клуб – Панагюрище .