Начало Общество Пристигнаха първите дарения за благотворителния базар в Панагюрище в помощ на Гери

Пристигнаха първите дарения за благотворителния базар в Панагюрище в помощ на Гери

СПОДЕЛИ

page

Първите дарени вещи и играчки за благотворителния базар в помощ на малката Гери вече започнаха да пристигат, сподели добрата новина Дима Попова в групата Подай ръка – Панагюрище.

Добри хора от цяла България се свързват с мен и искат да помогнат. Вярвам, че всички заедно можем да направим един коледен подарък на малката Гери. Поддържам връзка с няколко администратори на онлайн базари в помощ на Гери. Във всяка свободна минута ще качвам тук всички дарени вещи и всичко, което е продадено. Вещите са на разположение на всеки, който иска да си купи нещо в офиса ми на ул. Георги Бенковски 24 гр. Панагюрище.

Всички знаете колко сме силни и колко бързо можем да събираме не малки суми, когато сме заедно, затова ви моля, разгледайте,огледайте нещата, които имате у дома си и смятате, че не са ви нужни, снимайте и качвайте снимките, вместо да стоят по шкафовете и гардеробите, може да бъдат в полза на някого и така да помагаме.

Знам, че и този път ще успеем.Благодаря на г-жа Виолета Мачеева, която ми изпрати прекрасни парти принадлежности за рожден ден.”, написа още г-жа Попова.

geri

Припомняме, че всяка събота до края на месец декември в Панагюрище ще бъде организиран благотворителен базар, средствата от който ще бъдат дарени за лечението на 5-годишната Гери, която страда от тежко онкологично заболяване.

Всички заедно ще имаме възможност да се включим .Всеки ще може да продава своите вещи и да купува вещи, от които има нужда или харесва. Базарът ще се провеждат в офиса на Дима Попова, който се намира на ул. Георги Бенковски №24 – всяка събота от 10.00 до 14.00 часа.

Идеята е всеки, който иска да се включи да донесе в малко кашонче вещи, дрехи, обувки, аксесоари, играчки , бижута , книги и всичко което е в добър търговски вид. Всеки ще определи сам цената за предлагания артикул. Всеки който иска да помогне може да закупи всичко предлагано на базара на предлаганата или по – висока цена.Целта е само и единствено благотворителна.

Гери спешно има нужда от тази помощ. Необходимата сума за лечението е 600 000 евро.

Допълнителна информация за базара можете да получите на тел. 0897019112.

Всеки, който иска да помогне на Гери, но няма възможност да присъства на базара може да дари сума на дарителскa сметкa:

IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF
Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)