Начало Бизнес Признание за Оптикоелектрон на изложението в САЩ „AUSA“ 2017

Признание за Оптикоелектрон на изложението в САЩ „AUSA“ 2017

СПОДЕЛИ

Започна участието на Оптикоелектрон Груп АД на международното изложение в САЩ (Вашингтон) – AUSA 2017, което тази година се провежда от 9 до 11 октомври.

Местният оптичен производител получи огромно международно признание, като се оказа единствената българска фирма, поканена от Германия да представи и презентира своите продукти на самостоятелен изложбен щанд, който е неразделна част от Германската палата на военното изложение.

Инж. Боян Гарчев – директор „Международни пазари“ сподели в телефонен разговор – „За нас действията на германските ни колеги и на организаторите на германския щанд значат едно единствено нещо– ние, в Оптикоелектрон, произвеждаме висококачествени продукти. Сами се досещате, че германците нe канят който и да е, особено на тяхна територия“ – коментира Гарчев и продължи – „Не сме единствените от Европа на този щанд. Но сме единствената българска фирма, която е оценена наравно с германски, австрийски, полски и др. компании. И сме горди, че в германската палата присъства нашето лого и знамето на Република България.“