Начало Общество Професионалната гимназия отбеляза празнично Деня на християнското семейство (С ВИДЕО)

Професионалната гимназия отбеляза празнично Деня на християнското семейство (С ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище отбеляза празнично днешния 21 ноември – Ден на християнското семейство.

По този повод отговорници от Ученическия съвет и ученици от горните класове, с ръководители инж. Стоянка Добрева и г-жа Миланка Пенева,  бяха подготвили кратка програма, с която напомниха на съучениците си, че няма нищо по-хубаво от едно задружно семейство, от топлината на домашното огнище, от сигурността и подкрепата, очакващи ни там …

Своя поздрав към учениците и учителите отправи и директорът на ПГИТМТ Лушка Апостолова, която символично беше представена като „глава на семейството“. Тя пожела на всички любов, щастие и благоденствие и им напомни, че „ние сме като семейство, а нашето училище е нашият втори дом“.

Празникът завърши с почерпка пред празнична трапеза и кръшно хоро, а учениците споделиха, че приятната атмосфера на днешния ден е предпоставка за сплотяване и отключване на доброто във всеки един.

В програмата взеха участие: 

Николай Пайтаков и Стефания Димитрова – 12 клас, Лъчезар Ковачев – 11 клас, Владислав Бански – 10 клас, Христина Тилева – 8 клас, Нелина Скачкова – 9 клас.