Начало Здраве Профилактичните прегледи в „Уни Хоспитал“ от съдови хирурзи – от 2...

Профилактичните прегледи в „Уни Хоспитал“ от съдови хирурзи – от 2 до 5 юли

СПОДЕЛИ
Болница

Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се извършват ежемесечно в МБАЛ „Уни Хоспитал“, ще се проведат от 2 до 5 юли, включително. Консултациите ще са от 9.00 до 13.00 часа всеки ден.
Специалистите от лечебното заведение припомнят, че през летните месеци оплакванията при венозни заболявания се изострят и затова навременната профилактика е от особено важно значение. Разширените вени не са само естетичен проблем. С напредване на заболяването, болката и дискомфортът стават ежедневие. Подценяването и пренебрегването на това заболяване може да доведе до редица сериозни усложнения и инвалидизация. Затова е необходимо своевременно и правилно лечение.
Клиниката по съдова хирургия в болницата в Панагюрище, с началник доц. д-р Андриан Тонев, осигурява най-модерно диагностициране и лечение на всички артериални и венозни заболявания.
До края на 2019 година ще продължи инициативата на съдовите хирурзи от болницата в Панагюрище да бъдат провеждани профилактични прегледи през последната седмица от всеки месец, за което няма да е необходимо Направление.
Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581