Начало Общество Районен център за трансфузионна хематология- Пловдив благодари на „Асарел-Медет“ АД

Районен център за трансфузионна хематология- Пловдив благодари на „Асарел-Медет“ АД

СПОДЕЛИ

Директорът на Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив д-р Соня Джевизова изпрати поздравителен адрес до „Асарел-Медет“ АД, в който изказва най-сърдечни благодарности за участието и съдействието на компанията при провеждането на акциите за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на територията на дружеството.

По традиция и през миналата година „Асарел-Медет“ АД взе участие в инициативата „Дари кръв, спаси живот“, организирана в две кръводарителски акции в Здравна служба „Асарел“ – от 27 до 31 март и от 2 до 6 октомври. В първата се включиха общо 109 човека, 94 от тях са служители на „Асарел-Медет“ АД, осем на „Асарел-Транс“ ООД, шест на „Асарел-Ремонт“ АД и един от ЕТ „Йоги“. Във втората кръводарителска акция броят на желаещите доброволно да дарят кръв се увеличи на 135 човека, като 119 от тях са от „Асарел-Медет“ АД, седем от „Асарел-Транс“ ООД и девет от „Асарел-Ремонт“ АД.

Екипът на кръвния център- Пловдив благодари на всички ръководители и служители, организирали и подпомогнали провеждането на дарителските кампании, чиято помощ е облекчила работата им и е допринесла за това те да бъдат толкова успешни. Благодарности са отправени и към всички кръводарители, които със своята отзивчивост и активност са още едно доказателство, че гражданското самосъзнание, милосърдие и отговорност могат да бъдат обединени в името на една хуманна кауза.

Анелия Карова – отдел „Комуникации“