Начало Общество Ръководството на община Панагюрище зарадва с подаръци децата от детските градини и...

Ръководството на община Панагюрище зарадва с подаръци децата от детските градини и социалните услуги

СПОДЕЛИ
restorant

Денят на детето започна в община Панагюрище с много усмивки, песни, игри и веселби във всички детски заведения.
За шеста поредна година на 1 юни всички деца от детските градини и социалните услуги получиха индивидуални подаръци от ръководството на община Панагюрище.
Заместник-кметовете на Община Панагюрище Галина Матанова и Георги Павлов посетиха детските градини в Панагюрище и поздравиха децата за празника.
Верни на идеята всяка година темата на подаръците за празника да бъде различна, тази година стотици комплекти за летни пясъчни игри зарадваха децата за празника на 1 юни.
Подаръчни комплекти и лични послания от ръководството на общината получиха и дечицата от Детска градина „Яна” – Попинци и филиалите й в Левски и Елшица, Детска градина „Надежда” – Бъта, Детска градина „Мечо Пух” – Оборище и Полудневна детска градина – село Поибрене.
Децата от ЦНСТДМ „Закрила“ и ЦНСТДМ „Павел Бобеков“ получиха футболни, волейболни и баскетболни топки за игра, а децата от ДЦДВХУ „Дъга“ получиха подарък – батут.
По повод Деня на детето, Община Панагюрище организира и финансира Детски празник „Усмихни се с мен“, на площад „20-ти април“, на 1 юни 2017 година, от 17:00 часа.
Детският празник „Усмихни се с мен“ ще бъде наситен с богата празнична програма, много забавления, игри, награди, изненади, фокуси и клоунади.
Община Панагюрище ще подари на децата и незабравими приключения с летящ балон.